Lid worden

Wil jij lid worden van IJsvereniging De Doorloper? Leuk! Op deze pagina lees je alles over de verschillende lidmaatschappen en kun je jezelf gelijk aanmelden als lid van de vereniging.

Lidmaatschappen

Seizoenskaart

Met een seizoenskaart heb je toegang tot de natuurijsbaan.

De kosten bedragen € 5,- per seizoen.

Seizoenskaart (gezinsabonnement)

Met een seizoenskaart heb je toegang tot de natuurijsbaan. Een gezinsabonnement is geldig voor het gezinnen met kinderen tot en met 15 jaar. De peildatum voor de leeftijd van de kinderen is 1 oktober. Zonder afmelding blijven kinderen boven de 15 jaar lid van de vereniging.

De kosten bedragen € 8,- per seizoen voor het hele gezin.

Algemeen lid

Als algemeen lid van de vereniging heb je toegang tot de natuurijsbaan.

De contributie bedraagt € 6,- per seizoen.

Algemeen lid (gezinsabonnement)

Als algemeen lid van de vereniging heb je toegang tot de natuurijsbaan. Een gezinsabonnement is geldig voor het gezinnen met kinderen tot en met 15 jaar. De peildatum voor de leeftijd van de kinderen is 1 oktober. Zonder afmelding blijven kinderen boven de 15 jaar lid van de vereniging.

De contributie bedraagt € 9,- per seizoen voor het hele gezin.

Fietslid

Als fietslid kun je elke week meerdere mooie toertochten maken door onze prachtige omgeving. We starten en eindigen het seizoen met een dagtourtocht. Fietsleden krijgen een persoonlijk lidmaatschap bij de NTFU. Hierdoor ben je verzekerd bij schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen door een (onge)val en krijg je vier keer per jaar het blad Fietssport. Fietsleden krijgen korting op fietskleding van de vereniging. Ook heb je gratis toegang tot onze natuurijsbaan.

De contributie bedraagt € 56,- per seizoen.

Schaatslid

Als schaatslid kun je elke week in een groep trainen aan je techniek en conditie. Om de beurt rijden we met de groep naar de ijsbaan in Enschede. Schaatsleden krijgen korting op schaatskleding van de vereniging. Ook heb je gratis toegang tot onze natuurijsbaan.

De contributie bedraagt € 56,- per seizoen.

Fiets- en schaatslid

Fiets- en schaatslid profiteren van alle voordelen.

Als fietslid kun je elke week meerdere mooie toertochten maken door onze prachtige omgeving. We starten en eindigen het seizoen met een dagtourtocht. Fietsleden krijgen een persoonlijk lidmaatschap bij de NTFU. Hierdoor ben je verzekerd bij schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen door een (onge)val en krijg je vier keer per jaar het blad Fietssport.

Als schaatslid kun je elke week in een groep trainen aan je techniek en conditie. Om de beurt rijden we met de groep naar de ijsbaan in Enschede.

Fiets- en schaatsleden krijgen korting op kleding van de vereniging. Ook heb je gratis toegang tot onze natuurijsbaan.

De contributie bedraagt € 66,- per seizoen.

Opzeggen

Wil je jouw lidmaatschap of seizoenabonnement van de vereniging opzeggen? Dat is elk jaar mogelijk vóór 1 september. Fietsleden kunnen ook vóór 1 december opzeggen. Stuur een e-mail naar info@dedoorloper-ommen.nl.

Gegevens wijzigen

Zijn jouw (adres)gegevens gewijzigd? Geef het aan ons door zodat de ledenadministratie actueel blijft. Wijzigingen doorgeven kan door te mailen naar info@dedoorloper-ommen.nl.

Aanmelden